Klubnyheder

Corona-/julehilsen fra Bestyrelsen

8. december 2020, 08.37

ØV! Så gik den ikke længere. 


Indendørs idrætsaktiviteter bliver fra i morgen onsdag lukket ned i 38 kommuner - herunder København - og forsamlingsloftet på maksimalt 10 voksne eller 50 børn og unge forlænges til 28. februar. Det betyder, at Bellahøjhallen lukker og vi går på tidlig juleferie og krydser fingre for, at ihvertfald ungdomshåndbolden kan starte op igen i januar. Dette vil I få mere af vide om, når vi nærmer os 3. januar og myndighederne igen melder noget ud.


Seniorhåndbolden vil fortsat være lukket for kampe, foreløbigt frem til 28. februar. Der vil dog - hvis ikke andet meldes ud - være mulighed for træning igen i januar for 10 mennesker.

Vi er virkelig kede af det, men også virkelig stolte af jeres indsats i kampen mod corona. Det er få tilfælde der har været i Freja HK og vi har i fællesskab holdt smitten ude af Bellahøj-hallen. Så klap jer selv på skulderen!

Nu er der blot tilbage at sige rigtig glædelig jul til alle vores dejlige medlemmer, forældre, trænere og frivillige i Freja HK. Vi håber, at I alle får en dejlig jul med jeres kære. 


Pas på jer selv og hinanden.

- Bestyrelsen