Klubnyheder

Driftsinformation ang. Bellahøj Hallerne frem til uge 21

24. marts 2023, 09.58

Kære bruger af Bellahøj Hallerne


Bellahøj Hallerne skal over de næste uger og frem til uge 21 have udskiftet diverse varme- og vandinstallationer. Dette vil afstedkomme periodevise lukninger af vandet i skiftende områder af hallerne.

 

Vore halinspektører vil løbende sørge for at en plan over arbejdet deroppe hænger tilgængeligt, så I kan følge med. Andersen og Heegaard, som forestår arbejdet og Halinspektørene vil ligeledes løbende skilte, så vi alle komme igennem perioden bedst muligt.

 

De væsentligste dato, pr. i dag er følgende:

 

 

Mandag d. 27 marts: Der vil være lukket for vandet i begge omklædningsrum og tilhørende toiletter i tidsrummet 07.00-16.00. Der henvises til toiletterne.

 

 

Uge 14-16: Der er lukket for vand til omklædningsrum og tilhørende toiletter til den nuværende herreafdeling. Den nuværende dameafdeling vil blive delt op, så halvdelen af den vil kunne benyttes af kvinder og halvdelen til mænd. Der vil blive skærmet af ved indgangene til baderummene og blive skiltet.

 

Uge 18-20: Almindelig drift i den nuværende herreafdeling. Afdelingen vil blive delt op, så halvdelen af den vil kunne benyttes af kvinder og halvdelen til mænd. Der vil blive skærmet af ved indgangene til baderummene og blive skiltet.

 

Mandag/tirsdag i uge 20: Der vil være lukket for vandet i herrernes omklædningsrum og tilhørende toiletter i tidsrummet, fra mandag kl. 07.00 til tirsdag kl. 16.00.

 

 

Uge 14-17: Almindelig drift i den nuværende dameafdeling. Afdelingen vil blive delt op, så halvdelen af den vil kunne benyttes af kvinder og halvdelen til mænd. Der vil blive skærmet af ved indgangene til baderummene og blive skiltet.

 

Mandag/tirsdag i uge 17: Der vil være lukket for vandet i damernes omklædningsrum og tilhørende toiletter i tidsrummet, fra mandag kl. 07.00 til onsdag kl. 00.00.

 

Uge 18-20: Der er lukket for vand til omklædningsrum og tilhørende toiletter til den nuværende dameafdeling. Den nuværende herreafdeling vil blive delt op, så halvdelen af den vil kunne benyttes af kvinder og halvdelen til mænd. Der vil blive skærmet af ved indgangene til baderummene og blive skiltet.

 

 

Der vil undervejs kunne ske ændringer i tidsplanen.