Retningslinjer for brugen af Bellahøjhallen
Retningslinjer for brugen af Bellahøjhallen

Opdateret 21.12.2020


 Indendørs idrætsaktiviteter er lige nu lukket ned i hele landet og forsamlingsloftet på maksimalt 10 voksne eller 50 børn og unge er forlænget til 28. februar. Det betyder, at Bellahøjhallen lige nu holder lukket frem til og med 3. januar. 


Seniorhåndbolden vil fortsat være lukket for kampe, foreløbigt frem til 28. februar. Der vil dog - hvis ikke andet meldes ud - være mulighed for træning igen i januar for 10 mennesker.

Vi vender tilbage med mere information, så snart myndighederne igen melder noget ud. 

______


Fra mandag 26.10.2020 og foreløbigt fire uger frem træder følgende i kraft:


- Forsamlingsforbuddet falder til 10 mennesker
- Der skal bæres mundbind på alle indendørs institutioner med offentlig adgang


For os i Freja HK får det stor betydning for, hvordan vi de næste fire uger - med mulighed for forlængelse - agerer både i hverdagen, men selvfølgelig også når vi befinder os i Bellahøjhallen. 


I Bestyrelsen håber vi på, at vi i fællesskab kan løfte den opgave, så vi kan bidrage til et mindre smittetryk og et skridt tættere på den normale hverdag, vi engang havde.


Ungdomshåndbolden fortsætter som normalt

Forsamlingsforbuddet på 10 mennesker er ikke gældende for ungdomsafdelingen, hvilket betyder, at den afdeling kan køre videre, mere eller mindre som normalt. Forsamlingsforbuddet er dog stadig 50 for denne gruppe og det er op til trænerne at sørge for, at I ikke overstiger dette. Vi henviser til, at I begrænser mængden af tilskuere de næste fire uger og generelt holder alle spillere og forældre op på de regler for brugen af Bellahøjhallen, der kommer længere nede. 


Seniorhåndbolden sættes på pause

For alle over 21 år gælder forsamlingsforbuddet på 10 mennesker, hvilket absolut begrænser seniorafdelingens mulighed for at spille håndbold. Alle kampe suspenderes fra 26.10.2020 og fire uger frem, da forsamlingsforbuddet ikke kan overholdes. Træningen kan fortsætte, HVIS man kan overholde forsamlingsforbuddet. Det vil sige, at der maksimalt må være 10 mennesker inde i Bellahøjhallen ad gangen - inklusiv træner. Vi opfordrer derfor til, at aflyse træningerne fuldstændig, hvis ikke dette kan overholdes. Det skal understreges, at bestyrelsen forbeholder sig retten til at lukke ned for og aflyse træninger, hvor vi ikke ser at dette overholdes. Vi kan få store bøder, både som klub og enkeltpersoner og ikke mindst kan vi bidrage til et øget smittetryk, hvis ikke dette overholdes. Det er derfor enormt vigtigt, at vi alle respekterer de retningslinjer der er.


Nye retningslinjer for brugen af Bellahøjhallen pr. 26.10.2020 og foreløbigt fire uger frem
- Forsamlingsforbuddet SKAL overholdes - 50 for ungdom og 10 for senior

- Forældre henter og bringer sine børn, men går ikke ind i hallen (gælder ikke for trille trolle og U6/U7) • Forsamlingsforbuddet SKAL overholdes
  • 50 for ungdom
  • 10 for senior
  • Dette er inklusiv trænere, forældre og hvem der ellers er i hallen


 • Der skal bæres mundbind i Bellahøjhallen inden og efter træning
  • Mundbindet må først fjernes, når du går på gulvet og skal tages på igen, så snart håndboldaktivteten slutter
  • Dette gælder IKKE for børn under 12 år

 • Forældre bliver hjemme
  • Gælder ikke for trille trolle og U6/U7 - max 1 forælder pr. barn


 • Ankom til hallen 5 minutter før din træningstid starter – IKKE før! Og forlad hallen senest 5 minutter før jeres træningstid slutter
  • Vent i foyeren til holdet før jer har forladt hallen
  • Snak og hygge efter træning SKAL foregå uden for hallen


 • Alle hold bruger egne bolde og alt fælles udstyr afsprittes før og efter brug


 • Træning kan foregår som normalt, så længe forsamlingsforbuddet overholdes
  • Træningskampe er IKKE tilladt


 • Omklædningsrummene må IKKE bruges
  • Klæd om og fyld din drikkedunk hjemmefra


 • Hold afstand mellem jeres ting på bænkene og lad være med at dele for mange af jeres personlige ting


 • Medbring håndsprit og brug det før, efter og gerne under træningen


Det er vigtigt at understrege, at retningslinjerne for brugen af Bellahøjhallen forudsætter, at man selvfølgelig følger de generelle anvisninger fra myndighederne og bliver hjemme, hvis man har symptomer, der kan give mistanke om COVID-19.

Det er fortsat et fælles ansvar at sikre, at coronasmitten bremses, så samfundet kan opretholde en tilstand, der minder mere om det vi kender som ’normalen’. Alle bedes derfor respektere de retningslinjer vi har for brugen af Bellahøjhallen og vi i Bestyrelsen forbeholder os retten til at påpege, hvis nogle trænere, spillere, forældre ikke overholder ovenstående retningslinjer. 

På forhånd tak fordi I støtter op!

Spørgsmål? Kontakt:
File
Emilie M. Lindholdt
27 20 27 98
Corona