Retningslinjer for brugen af Bellahøjhallen
Retningslinjer for brugen af Bellahøjhallen

Opdateret 21.04.2021


Pr. 21. april åbner Bellahøj Hallen igen dørene for børn og unge under 18 år, der sammen med deres trænere må genoptage håndboldtræningen i hallen. Der er ikke krav på fremvisning af coronapas for børn og unge under 18 år, men det skal kunne bevises, at man er under 18 år ved en eventuel stikprøve.


Det er meget vigtigt, at følgende retningslinjer følges:

  • Forsamlingsloftet er på 25 personer – inklusiv trænere


  • Der må gerne være to grupper á 25 personer i hallen ad gangen, så længe disse grupper adskilles med minimum 2 meter og ikke krydser hinanden. Det gælder også, at en træner ikke må krydse de to grupper. I Freja HK anbefaler vi dog, at man i første omgang forsøger at holde sig til de 25 personer i alt, så vi sikrer minimal kontakt


  • Der SKAL bæres mundbind før og efter træningen af alle personer over 15 år


  • Omklædning og bad foregår hjemme


  • Forældre bliver hjemme fra U9 og opefter


  • Ankom til hallen 5 minutter før træningstiden starter – IKKE før! Og forlad hallen senest 5 minutter før jeres træningstid slutter


  • Alle hold bruger egne bolde og alt fælles udstyr afsprittes før og efter brug


  • Medbring håndsprit og brug det før, efter og gerne under træningen


Desuden opfordrer vi til IKKE at arrangere træningskampe mod andre hold. Både for at mindske eventuel smittespredning, men ligeledes fordi vi i første omgang ønsker at fokus skal være på, at få alle vores spillere tilbage på den fysik der kan være tabt under corona.


Retningslinjerne for brugen af Bellahøjhallen forudsætter, at man selvfølgelig følger de generelle anvisninger fra myndighederne og bliver hjemme, hvis man har symptomer, der kan give mistanke om COVID-19. Vi har fortsat et fælles ansvar og sammen kan vi løfte i flok med henblik på en total genåbning snarest. Alle bedes derfor respektere de retningslinjer vi har for brugen af Bellahøjhallen og vi i Bestyrelsen forbeholder os retten til at påpege, hvis nogle trænere, spillere, forældre ikke overholder ovenstående retningslinjer. 

 

Læs de officielle retningslinjer fra DHF her.


På forhånd tak fordi I støtter op!

Spørgsmål? Kontakt:
File
Emilie M. Lindholdt
27 20 27 98
Corona