Hvis en spiller eller træner testes positiv
Hvis en spiller eller træner testes positiv


Hvis en spiller eller træner på holdet har symptomer eller er blevet testet positiv for COVID-19, skal vedkommende blive hjemme fra træning. Der skal gives besked til den ansvarlige for holdet hurtigst muligt, for at undersøge eventuelle smittekæder og om resten af holdet skal testes.

Man må IKKE møde op til træning før tidligst 48 timer efter man er fri for symptomer, og tidligst 7 dage efter man har fået et positivt svar på en test.


Trænerens opgave

Efter en positiv test på holdet, er det op til træneren/lederen at klarlægge, hvornår den smittede sidst har været i hallen og hvem der har været i nærkontakt med vedkommende. Hvis der er gået over 7 dage siden den smittede har været i hallen behøver der ikke at blive gjort noget yderligere, men hvis det er under 7 dage siden vedkommende har været i hallen, så er det et krav, at alle på holdet testes negativt før de igen må komme i hallen. Det er vigtigt at understrege, at hvis én mere på holdet testes positiv efter test, så er det hvornår denne person senest har været i hallen der afgør, hvorvidt holdet skal testes igen.

Som træner/leder er det vigtigt at orientere Bestyrelsen herom og derefter orientere børnenes forældre om situationen. Desuden er det vigtigt, at hvis der er spillet træningskamp mod et andet hold inden for 7 dage, både på hjemme- og udebane, så skal modstanderholdets træner/leder orienteres. Har man spillet turneringskamp kontaktes HRØ for at finde ud af, hvordan træneren og holdet bør forholde sig til at få oplyst modstanderhold og dommer.


Kontakt
File
Emilie M. Lindholdt
27 20 27 98
Billede
Corona