Klubnyheder

Pokalgyser i Bellahøjhallen

22. april 2022, 09.02

I går aftes tog vores herrehold imod Herlev-Hjorten i finalen i HRØ's pokalturnering. Der var masser af tilskuere og god opbakning og det var rigtig dejligt at se så mange mennesker i hallen.


Freja HK har klaret sig rigtig flot i serie 1 i år, men tog imod Herlev-Hjorten, der er suveræne oprykkere til 3. division i den kommende sæson. Der var derfor en meget hård kamp i sigte for vores herrer og udsigten til pokalen virkede måske lidt lang. Og det skulle vise sig også at blive en meget hård kamp, men pokalen var bestemt inden for rækkevidde.


Herlev startede godt, men efter 15 minutter sad Freja HK totalt på kampen og frem mod pausen var vi oppe og føre med 6 mål. Det så rigtig godt ud og der blev kørt på i en kamp, hvor det flød med gule kort, udvisninger og straffekast, men god stemning. Lige inden pausen fik Herlev hentet et par mål, og da anden halvleg startede kørte deres massive kontrafase videre. Der gik ikke længe før de 6 mål og mere til var hentet og Herlev-Hjorten var i front det meste af anden halvleg. Kort før tid finder Freja HK lidt ekstra kræfter og får hentet de tre mål der skulle til for at få en uafgjort.


Med uafgjort i den ordinære spilletid blev der sat gang i ekstratiden og tilskuerne gjorde hvad de kunne for at bakke op om herrerne. Til slut fandt Herlev-Hjorten lige et ekstra gear og hentede HRØ-pokalen hjem til Herlev med resultatet 33-31.


Uanset hvad, så var det en flot fight af Freja HK's herrer, der gav det kommende 3. divisionshold kamp til stregen. Godt gået, Freja HK, og tillykke til Herlev-Hjorten med pokalen.


Tak til alle de tilskuere, der kom og bakkede op. Vi glæder os til den kommende sæson.